Гра Маріо і Луїджі грають пінг понг

    Ігри » Ігри Маріо на двох від Мульт сімейки » Гра Маріо і Луїджі грають пінг понг
    Оцінка: 243 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    чи ти Любиш пінг-понг? Або ти навіть гадки не маєш, що це таке? Як би там не було, спробувати гру однозначно варто. Тим більше що гра розрахована на двох осіб. А це означає, що ти можеш просто відмінно провести час разом з другом. Ну, де ви ще знайдете таке проведення часу, щоб удвох так круто відірватися? То-то ж!

    Будь упевнений в тому, що тебе ця іграшка підкорить буквально з перших хвилин ігрового процесу. Отже, головними героями виступаю Маріо і його рідний брат Луїджі. Саме ці два пустуна вирішили трохи розвіятися, погравши в пінг-понг. Для цього вони зручно розташувалися на каменях, щоб однією стороною тіла знаходиться в положенні лежачи, а другий – відбивати м'яч.

    Правила гри просто елементарні. Переможе той, хто заб'є більше голів у ворота супротивників. Ну, а хто допустить потрапляння м'яча в свої ворота той, власне, вважається переможеним. Потрібно забити десять голів – це в ідеалі, тому що тільки така перемога буде вважатися повноцінною. Така проста, і в той же час, цікава флешка затягне вас з одним надовго.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам