Гра Пригода Іграшкової Машинки

    Ігри » Ігри Машини » Гра Пригода Іграшкової Машинки

    Опис Гри:

    У грі Пригоди Машинки ти зможеш відмінно провести час. В якості головного героя виступає іграшковий автомобіль, який вирішив втекти з дому. Зробити це потрібно для благої мети – у нашого персонажа призначено побачення з дівчиною мрії. У ролі останнього виступає гламурна машинка, пофарбована в рожевий колір. Але чомусь на побачення просто так з дому вийти не можна, потрібно тільки втекти.

    Отже, твій шлях прокладається через весь величезний будинок. По дорозі чекай поява багатьох перешкод. Але чого тільки не зробиш заради кохання? Нехай ніщо не зможе стати на твоєму шляху до подруги! Тим більше що побачення обіцяє бути незабутнім, солодким і романтичним.

    В домі розкидано багато бонусів. Щоб їх узяти, доведеться трохи постаратися. Але бонуси тобі дуже знадобляться в найближчому майбутньому – з їх допомогою можна прокачати іграшкову тачку, і тоді всі перешкоди можна обходити ще з більшою легкістю, простотою і впевненістю. Воссоедини двох закоханих – зроби для цього все можливе, і ти будеш нагороджений за свої старання, а машинки віддячать тебе! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам