Гра Машина: Іграшковий Гонщик 3Д

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина: Іграшковий Гонщик 3Д
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Іграшковий Гонщик Три-Де, хоч і називається подібним чином, однак аж ніяк не дитяча. Так, в якості головного героя виступає іграшковий автомобіль, однак далі все відбувається по-справжньому. Тут буде все, що необхідно для підтримки штанів, як кажуть, справжньому гонщику – і швидкість, і перешкоди, і бажання перемогти у що б то не стало.

    Для початку сідай за кермо. А потім розвій гідну швидкість, і продовжуй їхати в заданому темпі протягом усього шляху. Складність гейми полягає в поворотах. Дуже важливо вписатися в них. А ще врахуй, що про наявність повороту ти будеш попереджений чи не в останні секунди, так що дивись в обидва. З іншого боку, перед виникнення повороту в ігровій області з'явиться стрілка жовтого кольору обізнаний-значить, озброєний.

    Гра складається з багатьох рівнів, так що дуже важливо показати хороші результати на кожному левел, щоб здобути остаточну перемогу в кінці гейму. Щоб пройти поточний етап, потрібно за відведений час дістатися до фінішу. Не встиг – повертаєшся на старт. Встиг – сміливо переходь на наступний рівень. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам