Гра Машини: Міські Гонщики

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машини: Міські Гонщики

    Опис Гри:

    Гра Міські Гонщики досить незвичайна і дивовижна. Тому що тобі доведеться гнати, що є сечі, заплутаними вулицями міста. Прикольно, чи не так? Але для початку тобі належить зробити вибір – на якому саме автомобілі ти б хотів відправитися в шлях? Подумай гарненько, перш ніж відповісти на поставлене питання, тому що від різноманітності крутих тачок у тебе може голова піти обертом.

    Отже, вибери самий-самий-самий автомобіль. Найшвидший, самий гарний, самий потужний і найбільш маневрений. Пам'ятай, що тачка не повинна тебе підвести – потрібно перемогти в будь-якому випадку. Різноманітність трас також вражає – в грі є багато доріг різних ступенів складності. Кожен шлях – це можливість розкритися в ролі досвідченого водія.

    Але на самому початку твої можливості будуть дещо обмежені. Так, дорога закрита на нові траси. Виправити ситуацію цілком і повністю у твоїх силах. Щоб нова місцевість стала для тебе доступною, потрібно просто показати відмінні результати на поточному рівні. Перемагай, завойовуй титули, призи та нагороди – покажи, на що ти здатний! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам