Гра Голодна Машина

    Ігри » Ігри Машини » Гра Голодна Машина

    Опис Гри:

    чи Встиг ти пообідати? Якщо так, приєднуйся до гри Голодний Вантажівка – ця гонка, яка неодмінно приведе тебе в захват! А все завдяки трасі, яка, м'яко кажучи, має не зовсім звичайний вид. Так, вся дорога побудована з їжі! Ось чому так важливо розпочати гру виключно з повним шлунком.

    Одразу ж після запуску ти потрапиш в царство обжерливості. Тут є і сосиски, і ковбаси, і м'ясо, і овочі з фруктами – все для справжніх гурманів. Примітно, що головний герой гри – автомобіль – не вимагає бензину. Йому подавай їжу – звичайну людську їжу. В іншому випадку ти навіть завестися не зможеш. Так що перш подбай про повному баку страв улюбленої машинки.

    А коли шлунок авто повний, тоді і справа краще піде. Машинка буде тебе слухатися, швидше їхати, стане легше в управлінні. Таким чином, у тебе з'явиться більше шансів на успіх. До слова сказати, твоїх суперників не так багато буде на трасі. Крім тебе тут спостерігається ще одна вантажівка. Так що, по суті, для виграшу тобі просто необхідно обігнати єдиного конкурента. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам