Гра Аеро хокей: Хто краще?

    Оцінка: 230 очок, Голосів: 64

    Опис Гри:

    Гра Аеро хокей відноситься до розряду спортивних. Тому всіх любителів спорту закликаємо до участі – повірте, буде досить цікаво. Гра розрахована на дві персони, про правила поговоримо нижче

    Здається, багато хто з нас знають правила, навіть жодного разу не граючи. Все дуже просто – переможцем стане той, кому вдасться забити більше голів. У віртуальному світі все так само – у тебе є ключка, і є шайба. Якщо ти заб'єш останню в потрібне місце, вона до тебе повернутися, і потрібно ще раз її відбити. Так буде тривати до тих пір, поки ти не промахнешся. Будь дуже уважним, адже поверхня столу дуже гладка, бо фігурка буде дуже швидко пересуватися по ньому.

    Керування грою також досить легке. Рухати потрібні предмети потрібно з допомогою клавіш, на яких намальовані стрілочки. Це для одного гравця, а для другого доступні кнопки з буквами АВДС (англійською). Якщо ж ти будеш грати поодинці, мишка тобі в допомогу. А тепер трохи про перемогу. Їсть одна хитрість, за допомогою якої виграш стане ще ближче до тебе. Щоб не пропустити шайбу, намагайся відбивати її скоса.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам