Гра на двох: Хокей головами спортивна гра для хлопчиків

    Ігри » Ігри на двох від Мульт сімейки » Гра на двох: Хокей головами спортивна гра для хлопчиків
    Оцінка: 383 очок, Голосів: 102

    Опис Гри:

    Звичайні спортивні ігри знають всі дорослі і діти: футбол, волейбол, хокей... А от про хокей головами знають небагато, але ти вже в їх числі! У цьому досить дивному виді спорту гравці будуть тримати ключки зубами, а не руками, як це зазвичай робиться. Здається, що це нереально. Але насправді герої доводять, що все можливо, на власному прикладі.

    Гра відрізняється своєю динамічністю і традиційно більш легким початком і складним кінцем. У героїв гри немає рук, бо схопитися за ключку їм нічим - доводиться використовувати рот. Шайба буде висіти в повітрі між ними. Щоб вона спустилася вниз, потрібно натиснути «спейс». І гра стартує.

    - Вам потрібно буде якомога швидше наблизитися до шайби та відбивати її. Адже той, хто перший добіг до неї, багаторазово збільшив свої шанси на перемогу. Наприкінці тайму буде хтось (ти або суперник), хто заб'є максимально велику кількість голів.

    У грі є бонуси - без них було б не так цікаво. Вони з'являться не відразу. Періодично бонуси будуть давати вам можливість стрибати вище або бігати більш швидко, а це явні конкурентні переваги в спорті. Також коли вам попадається бонус, зменшена фігурка героя. Це, як мінімум, весело. Сподіваємося, що ви залишитеся в захваті від цієї онлайн-гри.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам