Гра Вогонь і Вода 7

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і Вода 7
    Оцінка: 17062 очок, Голосів: 3922

    Опис Гри:

    У світі мультяшних героїв відбулися несподівані зміни. У ролі всім відомих мультиплікаційних героїв - Вогню і Води, виступають нові образи протиборчих сторін - вогняний кіт і водяна кішка. Ці персонажі і в звичайному житті насилу знаходять спільну мову і весь час б'ються між собою, а в нашій грі, вони об'єдналися і ведуть спільну боротьбу проти всього зла і лиходіїв, які будуть зустрічатися у них на шляху.

    Ігри Вогонь і Вода 7 за своєю суттю відносяться до категорії онлайн-ігор для двох учасників, тобто гравці повинні користуватися загальним додатком. А так навіть більш цікаво проходити рівні гри.

    Перешкоди, які будуть весь час траплятися на ігровому полі, ваші герої повинні будуть долати загальними спільними зусиллями, так само як і у всіх інших версіях цієї гри.

    При проходженні рівнів гри, вашим підопічним будуть зустрічатися небезпечні калюжі, які в одну мить здатні поглинати ваших героїв. А щоб не потрапляти в ці жахливі пастки, вам необхідно буде приймати до уваги їхній колір. Адже червона калюжа несе небезпеку для води, а синя калюжа - небезпечна для вогню. Крім усього, вам потрібно намагатися уникати зіткнень з недоброзичливцями, а також відгадувати запропоновані вам головоломки, щоб у ваших героїв бали можливість дістатися до фінішної лінії.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам