Гра Вогонь і Вода шукачі пригод Панди

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і Вода шукачі пригод Панди
    Оцінка: 20261 очок, Голосів: 4580

    Опис Гри:

    Для справжніх шукачів гострих відчуттів і захоплюючих пригод, немає межі фантазії. В ролі головних героїв флеш ігор можуть виступати навіть найнесподіваніші і милі тваринки, такі як панди. У цій грі "Вогонь і Вода - Панди шукачі пригод" вам доведеться робити все те ж саме, що ви робили в попередніх іграх з головними героям Вогонь і Вода. Тільки тепер, замість знайомих вам мультяшних персонажів, головну роль будуть виконувати два пухнастих і милих медведика Панди.

    Ці два відважних герої вирішили відправитися сьогодні на пошуки нових пригод. А вам, як вже справжньому і досвідченому слідопиту і захиснику віртуальних героїв, належить допомогти цим двом малим, безпечно дістатися до місця призначення.

    Але це ще не всі сюрпризи даної гри. Один з наших ведмежат Панд боїться вогню, а інший ведмедик Панда боїться води. Так що вам необхідно буде проходити всі приготовані перешкоди гри спільно, та так, щоб ніхто з ваших підопічних героїв не постраждав і ви всі разом змогли благополучно дістатися до кінця.

    Гра дуже захоплююча і барвиста. Для отримання перемоги в цій грі, вам необхідно бути гранично уважними і піклуватися про ваших головних героїв захищаючи їх від їхніх страхів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам