Гра Вогонь і Вода 10

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і Вода 10
    Оцінка: 26659 очок, Голосів: 6133

    Опис Гри:

    Протистояння найсильніших стихій вогню і води набирає нового обороту. Ці дуже важливі, але при неправильному використанні, небезпечні стихії, знайшли своє покликання в нашій новій грі, яка присвячена популярним і впізнаваним в усьому світі персонажам - Вогонь і Вода.

    Гра "Вогонь і Вода 10" це гра, в якій дві протилежні протиборчі стихії стали самими вірними друзями, і саме тому, здатні протистояти всім негараздам і небезпекам, які виникають на їх віртуальному шляху.

    Гра "Вогонь і Вода 10" черговий раз доводить, що дружба можлива навіть серед самих протилежних особистостей.

    Для того, щоб потрапити в цю гру, вам необхідно для початку ознайомитися з наданою вам інструкцією з управління головними героями. Ігрове поле повністю вкрите численними пастками і перешкодами, і для того щоб пройти, ви повинні бути гранично уважними та максимально обережними.

    Управляти персонажами потрібно одночасно, причому стрілками і літерами. Так що перед початком гри, слід потренуватися і з вправлятися з керуванням.

    Герої нашої гри зможуть дійти до заповітного для них виходу тільки тоді, коли зберуть всі коштовності і камінці, які розкидані по всьому ігровому полю.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам