Гра Вогонь і вода в Дісней стилі

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і вода в Дісней стилі
    Оцінка: 16290 очок, Голосів: 3871

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам весело і цікаво провести свій час з улюбленими багатьома у всьому світі мультяшними персонажами - Вогонь і Вода. У нашій грі "Вогонь і Вода в Дісней стилі" вам доведеться управляти старими добрими мультяшними персонажами, які вже давно встигли завоювати серця багатьох телеглядачів у всьому світі. Кожен з цих унікальних персонажів має свої універсальні здібності, які властиві тільки йому. Тому вам необхідно буде працювати в команді і робити все від вас залежне, щоб обидва ваші персонажі змогли дійти до кінця гри не втративши при цьому своє життя.

    Ваші персонажі повинні пробиратися на все нові і нові рівні нашої гри, домагаючись її проходження. Дуже важливий момент, який ви повинні пам'ятати під час гри: якщо помирає один із персонажів - рівень буде починатися заново. Так що, ви повинні однаково дбати про безпеку ваших обох героїв для того, щоб вдало пройти цю гру до кінця.

    Під час проходження вашими героями гри, дуже важливо також колекціонувати різні бонуси, які будуть виникати на їх шляху. Чим більше у вас вийде зібрати бонусних балів - тим краще. Починайте грати в нашу захоплюючу гору прямо зараз - і ви переконаєтеся наскільки це цікаво.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам