Гра бродилка: Інший рай для Адама і Єви

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Інший рай для Адама і Єви
    Оцінка: 222 очок, Голосів: 65

    Опис Гри:

    Рай для Адама і Єви – так називається ця цікава гра на двох. Як випливає з назви грати доведеться від особи першого чоловіка Адамі і першої жінки Єви. Згідно Біблії ці двоя відкусили заборонений плід з дерева світобудови, і Творець вигнав їх з Раю, відправивши жити за землю. Зрозуміло, життя поза Раю додала першим людям турбот. По-перше, потрібно було якось захищатися від хижих тварин, що населяють землю, по-друге, самостійно вирощувати і шукати собі їжу, утеплювати будинок, створювати затишок і шити одяг.

    Проблем у первісних людей стало неймовірно багато. У цій грі ти зможеш пограти від імені первісної людини, вооружившегося кийком і його дружини. Споконвіку прийнято вважати, що головне призначення чоловіка – полювання і захист своєї сім'ї, а жінки – збереження сімейного вогнища.

    У цій грі Адаму дійсно доведеться захищати Єву, вбиваючи гігантських чоловік, натисканням стрілки, що вказує вниз. А ось завданням Єви стане збір квітів, з яких пізніше можна приготувати різні лікарські зілля.

    Грати в гру набагато зручніше вдвох, так що перед стартом не забудь попросити когось із друзів, щоб склали тобі компанія. Хоча при бажанні, всі п'ятнадцять рівнів можна пройти і одному. Впевнені, тобі сподобається шикарна гра Рай для Адама і Єви.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам