Гра Перукарня Джастіна Бібера

    Оцінка: 2551 очок, Голосів: 596

    Опис Гри:

    Яка з дівчат не мріяла дивлячись на екрани телевізора на популярного і симпатичного співака Джастіна Бібера побути з ним наодинці і взяти участь у створенні його образу. Адже зірці завжди необхідно неперевершено виглядати і бути в тренді останніх новинок модних зачісок.

    Та ви, напевно, так само хоча б на хвилиночку уявляли собі, що ваш кумир зазирнув на годинку до вас в салон на стрижку. Це ж так круто! Можна навіть попросити автограф! Це ж власною персоною Джастін Бібер!

    Та й ще він просить у вас підстригти йому чубчик. Уявляєте? А ось тепер візьміть себе в руки і скористайтеся унікальним моментом адже ви справжній професіонал і зобов'язані створити для зірки все те вам заманеться. Ви можете його розчісувати, стригти, і навіть фарбувати - уявляєте, Джастін Бібер зовсім не проти цього. Дівчата не повірять! Усмішкою ваш кумир дасть вам зрозуміти, що ви рухаєтесь у вірному напрямку і йому подобаються ваші ідеї. А засмучений вираз обличчя сигналізує про те, що з зачіскою щось не те чи ви помилилися в обраному образі. Вперед, все у ваших руках і у вас є шанс зробити вашу мрію трішки ближчою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам