Гра Майстер Парковки

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Майстер Парковки

    Опис Гри:

    Уяви, що ти – майстер парковки. Через твої умілі руки щоденно проходить сотні автомобілів, а твоє начальство настійно вимагає, щоб ти продовжував тренуватися в непростому паркувальному місці. Адже часто буває, що недосвідчені паркувальники завдають шкоди відвідувачам парковок, з-за чого власники стоянок змушені платити отсутпные зі свого гаманця.

    Твій начальник дуже продуманий і пильний чоловік. Саме тому час від часу він надсилає свій персонал на курси по підвищенню кваліфікації.

    У грі експерт паркування тобі доведеться пройти ряд рівнів з різною складністю, і довести, що ти справжніх майстер своєї справи.

    Керуй мініатюрної жовтої машинкою і намагайся завести її на відведене для стоянки місце. Будь акуратний. Збиток, нанесений машині, миттєво знизить твої навички та вміння в очах начальника.

    Побоюйся клумб, бордюрів і тим більше інших автомобілів. Радимо діяти дуже продумано і стримано. У водінні правило «сім разів відміряй і один раз відріж» діє як ніколи до речі. І пам'ятай, паркувальник – це не тільки великий умілець робити свою справу акуратно, але і досить оперативний працівник. Так що про швидкості також не слід забувати. Повільні співробітники нікому не потрібні ні на одній роботі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам