Гра Парковка Взимку

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Взимку

    Опис Гри:

    Зима – це складний час для автомобілістів, особливо тих, хто не встиг переодягтися в зимову гуму. А вже паркування взимку – взагалі справа, що межує на межі з неможливим. Але ми в тебе віримо. Віриш ти в себе сам?

    Раніше ми вже пропонували подібну іграшку, проте в тому варіанті не було обтяжуючих обставин у вигляді засніжених і слизьких доріг, які є тут.

    Отже, ти неправильно припаркувався, і дуже скоро, судячи по навігатору, саме до цієї частини міста під'їдуть копи. Штраф з тебе стягнуть просто надзвичайний. Що ж робити? Зрозуміло, спробувати встигнути перепаркуватися, щоб не потрапити людям у погонах на очі.

    Однак для цього доведеться перетнути суцільну лінію і круто розвернутися. Впораєшся ти? Небезпечним обставиною є те, що по дорозі пересуваються інші машини, які зовсім не збираються перед тобою гальмувати. Отже, ти повинен розрахувати час і спланувати керування автомобілем, щоб перетнути дорогу і встати на потрібне місце.

    Використовуй стрілки в сторони для руху вліво і вправо, у прискоренні тобі допоможе стрілка вгору, здачі назад – вниз. Якщо потрібно загальмувати – клавішу «пробіл».

    Постарайся впоратися з першим найлегшим рівнем, адже попереду ще цілих двадцять дев'ять захоплюючих випробувань у грі Морозна Парковка.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам