Гра Платформер: Печера з Діамантами

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Печера з Діамантами

    Опис Гри:

    Гра Печера з Діамантами 2 перенесе тебе в моторошне місце. Зате скільки дорогоцінних каменів тут можна відшукати! Якщо тобі притаманне бажання швидко розбагатіти, приступай до гейму і починай місію по збору кристалів, які подарують тобі гроші і славу.

    Але на шляху до скарбів тобі доведеться пережити дуже багато небезпечних ситуацій. Чого тільки варті зіткнення з чудовиськами – охоронцями печери. Ці тварини живуть в шахті, і вони дуже задоволені, якщо до них пробирається шукач пригод. Адже це – їх потенційний обід. Не допусти того, щоб стати їжею для монстрів!

    Щоб убезпечити себе від злих мешканців печери, використовуй рушницю. Благо, ти заздалегідь подбав про це, і прихопив з собою зброю. І це рушниця, треба відзначити, не звичайна, а чарівна. Так, кожне проходження левела дарує тобі можливість апгрейда зброї. Це означає, що з кожним разом твої можливості по убиению чудовиськ будуть виростати в кілька разів. Головне – виконувати всі завдання правильно і оперативно. Тоді у тебе не виникне жодних проблем з видобутком алмазів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам