Гра Платформер: Пригоди в Тамусе

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Пригоди в Тамусе

    Опис Гри:

    Любиш пригоди? Тоді гра Пригоди в Тамусе просто не зможе залишитися без твоєї уваги, тому що тут є все для цього сміливця, який готовий на все, лише б відновити справедливість. А саме це від тебе сьогодні і потрібно, адже світ, у який ти потрапляєш, як ніколи потребує чиєїсь допомоги.

    Отже, Тамус – це місце, де живуть звичайні люди. Проте жителі маленького світу останнім часом почали стикатися з неймовірною бідою. Так, стало помічено, що небо грязнеет все більше і більше з кожним днем. Тобі потрібно зрозуміти, чому так відбувається, і видалити корінь проблеми, тим самим повернувши людям чисте безкрає небо.

    Отже, твій шлях починається в шахті. Треба відзначити, що тут буде розгортатися весь сюжет гри. По шахті потрібно лазити з метою дослідження кожного міліметра території. Найважливіше – тобі потрібно виконати завдання до того, як сонце сяде. В іншому випадку ти ризикуєш залишитися в підземеллі назавжди. А тут взагалі небезпечно – натовпу кровожерливих монстрів раз норовлять пообідати тобою. Не допусти цього – працюй оперативно і покажи, що ти можеш повернути місцевому населенню небо!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам