Гра плавання під водою: Бен 10 в підводному світі

    Ігри » Ігри Плавання » Гра плавання під водою: Бен 10 в підводному світі

    Опис Гри:

    Гра Бен 10 Підводний Світ пропонує тобі подивитися на відомого героя з дещо іншого ракурсу. У цій грі відважний Бен перетворюється на монстра, проживає в морській безодні. Як би дивно це не звучало, але монстр дуже навіть потребує твоєї допомоги. Як так сталося, хочеш, мабуть, запитати? Читай далі, щоб дізнатися більше!

    Справа в тому, що наш монстр застряг. І складається таке враження, ніби застряг тут він на віки вічні. Щоб вибратися, монстрові треба пройти чималий і небезпечний шлях. Так, наприклад, навколо знаходиться дуже багато підводних каменів, які мають ну дуже гострі грані. Перебираючись через ці навали, можна дуже навіть легко поранитися. Але цього не повинно статися, як ти, напевно, вже сам здогадався. В іншому випадку чекай, що з тебе знімуть очки. Але це найменше, що може з тобою станеться в даному випадку. Адже ти просто можеш погубити героя. А тобі ж зберегти його треба.

    Працюй гранично обережно. Не допусти жодної ранки на тілі монстра. Пам'ятай, що він хоч і монстр, однак також потребує допомоги. А відмовляти нужденним не можна, адже все добро до тебе обов'язково повернеться.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам