Гра Платформер: Крутий Хом'як

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Крутий Хом'як

    Опис Гри:

    Любиш домашніх тварин? Тоді ласкаво просимо в гру Супер Хом'ячок, в рамках якої ти познайомишся з дуже приємними малюком, який тільки на перший погляд здається таким. Насправді ж приставка супер зовсім не даремно поставлена в назву гри. Сьогодні наш хом'як відправляється на неймовірно відповідальне завдання, виконати яке під силу тільки нашому герою.

    Справ в тому, що знайшлися вороги, які поцупили всіх птахів, що живуть на планеті. Тепер пернаті змушені нудитися в клітинах. Хом'ячок відправляється на порятунок. Розумієш, яка відповідальна місія з цієї пори лягає на твої плечі? Але не переживай, тому що хом'яку доводилося стикатися і з набагато сильнішими ворогами. Потрібно просто продумати, як вчинити в даній ситуації.

    У грі є дуже багато левелів. Кожен рівень диктує свої умови. Тобі доведеться відбити атаки безлічі ворогів, пройти крізь багато перепон і перешкод, щоб вибратися живим і здоровим. Якщо на шляху з'явиться жахлива перешкода, яка тебе зупинить, просто скористайся ящиками, що знаходяться поблизу. Пересунувши їх, у тебе все повинно вийти. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам