Гра Нагодувати Прибульців

    Ігри » Ігри Прибульці » Гра Нагодувати Прибульців

    Опис Гри:

    У грі Нагодуй Прибульців 3 ти непогано проведеш час. Справа в тому, що інопланетяни бувають не лише злими, є ще й хороші, добрі представники космічного світу. Саме такими і є герої сьогоднішньої гри. Більш того, у персонажів сьогодні трапилася неймовірна радість – у них народилися малюки. Уявляєш, яке щастя прикатило?

    І дітки, і їх мама і тато неймовірно голодні. З якихось незрозумілих причин на планеті зовсім немає ніякої їжі. Благо, сюди як раз приземлився загін з нашими космонавтами, які вирішили подбати про цих істот. Ти є одним з членів команди, так що ти будеш відповідати за рівень ситості нових друзів.

    Для початку тобі необхідно гарненько розкинути мізками, щоб придумати, як найкраще організувати годування малюків. Адже для такого інтимного процесу потрібно створити відповідні умови. Візьмешся за пікантне справа? Зверни увагу, що на космічному кораблі є різні шланки і інші пристосування. Постарайся спорудити конструкцію, з помомощью якої можна було б вливати їжу прямо в рот інопланетянина. Проконтролюй, щоб всі НЛОшники були нагодовані.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам