Гра Салон краси для підлітків

    Оцінка: 1144 очок, Голосів: 270

    Опис Гри:

    Напевно у кожного з підлітків в світі бувають великі проблеми з зовнішністю через прищики. Особливо це болісно для дівчат-підлітків. Адже в школі на уроках хочеться виглядати ідеально, щоб самий симпатичний хлопчик у класі, дивився тільки на неї. І що їй потрібно робити, якщо все таки її обличчя вкрили кілька червоних прищиків? Яку зачіску зробити щоб якось закрити їх або замаскувати тональним кремом мами.

    Наша гра підкаже вам багато різних гідних і професійних варіантів відповідей на кожне з питань. Багато з них ви зможете використовувати в реальному житті при вирішенні підліткових проблем із зовнішністю.

    Проявіть свою фантазію і відпустіть її на волю. Приміряйте на вашу віртуальну героїню різні образи і стилі. Використовуйте всілякі варіанти макіяжу, фасонів і кольорів. Допоможіть бідному підлітку виглядати ідеально і на всі 100%. Адже, хто, крім вас, зможе замаскувати і прибрати такі надокучливі прищики і зробити шкіру ідеально чистою.

    Ми гарантуємо, що ви не тільки добре проведете час разом з нашою грою, але і зможете багато чому навчиться. Бажаємо успіхів в удосконаленні вашого професіоналізму як стиліст-перукар салону краси.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам