Гра Салон краси для знаменитостей

    Оцінка: 1047 очок, Голосів: 253

    Опис Гри:

    У знаменитих людей так само як і у нас, звичайних смертних, бувають випадки, коли увечері буде дуже важлива зустріч, на якій обов'язково будуть присутні журналісти, а як на зло, все обличчя покрилося жахливими прищиками, як у підлітків.

    Що ж робити? Адже часу залишилося зовсім мало. Звичайно ж потрібно чим швидше їхати у свій перевірений і улюблений салон краси. Там то вже точно знають, що робити, і гарантовано допоможуть бідній "зірці" вирішити проблему. Крім того, зроблять все необхідне, щоб ці жахливі прищі більше не з'являлися.

    Перш за все професіонали салонів краси починають свої процедури по догляду за обличчям з глибокого очищення пор шкіри, а після цього, зволожують її верхній шар. І приступають до антибактеріальної процедурі ліквідації прищів і подразнень шкіри. Після чого покривають шкіру живильною і світлою маскою. Всі ці процедури і маніпуляції просто необхідні в боротьбі проти настирливих прищів. Адже, протягом довгого часу, якщо не робити чищення, пори на шкірі забиваються і це може викликати появу прищів при чому в самий непідходящий для вас момент.

    По закінченню всіх проведених маніпуляцій ви обов'язково будете виглядати справжньою красунею і жодна вечірка не буде зіпсована із-за маленьких неприємностей.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам