Гра в кубічних Зомбі в стилі Майнкрафта

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра в кубічних Зомбі в стилі Майнкрафта
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Скільки існує фільмів, історій і книг про зомбі. Деякі газети періодично рясніють заголовками, які розповідають про те, що хтось десь бачив зомбі. Не впевнені, що вони дійсно існують, так і краще про це не думати. Нехай зомбі існують тільки в нашій уяві і в комп'ютерних іграх.

    до Речі, про останній – гра Зомбі Блоки пропонує вам спробувати свої сили в постапокаліптичному світі, який кишить живими трупами.

    У кого-то від таких слів побіжать мурашки по шкірі, ну а інші люди із задоволенням зануритися в світ зомбі.

    Завдання гравця проста – вижити. Для цього потрібно вивчити поведінку зомбі. На жаль, вони тут не зовсім стандартні, і можуть пересуватися на сонці. А значить і вдень вам небезпечно.

    Переміщайтеся по грі обережно, заглядайте в усі порожні приміщення, щоб поживитися в них тим, що може вам знадобитися. Наприклад, їжа або медикаменти – хто знає, може, зомбі вдасться вас поранити. Або постарайтеся роздобути зброю – не будете ж ви весь час тільки тікати, потрібно вміти захищатися від злісних монстрів.

    Гра виконана в класичному стилі Майнкрафта. Якщо ви любитель геймів від цієї компанії, то гра Зомбі Блоки напевно доведеться вам за смаком. Адже з нею не занудьгуєш – таїтися небезпека всюди.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам