Гра Військове бій: Стреляка сутичка десанту

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Військове бій: Стреляка сутичка десанту

    Опис Гри:

    Добре, що більшість наших сучасників дізнається про війну тільки в комп'ютерних іграх або з книг. Ми бажаємо, щоб так тривало й далі – хто хоче повоювати за мир, нехай робить це не на наших територіях, а в комп'ютерних іграх. Нехай вибере собі персонажа і воює, скільки заманеться. Якщо ти один з таких любителів постріляти і знищувати ворогів, тоді ласкаво просимо в гру Військове Зіткнення 3D.

    Тут ти вже точно відведеш душу, і зможеш, як слід, повоювати. Отже, легенда гри така: твоя армія вдало розташувалася на військовій базі, яка ретельно охороняється. Але щось пішло не так, і ворог зміг до неї дістатися. І не просто дістатися – він вже практично напав на неї і знищив. Але ж цього допустити ніяк не можна. Програєте битву – програєте війну. Загалом, потрібно розбити ворога.

    Але ось печаль – чому-то вам доведеться робити це наодинці. Вже не знаємо, куди поділися ваші колеги-солдати, але на базі, крім головного персонажа, тобто вас, нікого не залишилося. І що робити, не здаватися ж.

    Доводитися боротися з неприємностями поодинці – так уже влаштований світ. Вороги нападають не всі разом, а хвилями, за кілька загонів. Не забувай перезаряджати зброю, натиснувши на пробіл!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам