Гра бійки Сонік

    Ігри » Ігри Сонік » Гра бійки Сонік
    Оцінка: 1487 очок, Голосів: 354

    Опис Гри:

    У віртуальному світі героям доводиться бути в різних ситуаціях, які вимагають від них вміння як стрибати, так і управлятися в бойових мистецтвах. Така доля не оминула і легендарного Соніка, який в нашій новій грі "Бійки" буде, не у властивій йому манері, брати участь у бійках.

    Гра "Бійки" - це покрокова стратегія, яка виконана в стилі часу Final Fantasy, де вам доведеться буде пройти бій з різноманітними лиходіями і негідниками, які будуть на вас нападати і атакувати вашого героя зомбі-шутера.

    У цій грі ви зможете не тільки атакувати ваших супротивників у вже звичній для вас формі, але і користуватися різною магією, що дуже суттєво збільшує ваші шанси на перемогу над лиходіями, так як вона завдає набагато більше шкоди життям атакуючих вас супротивників. Навіть в самому першому рівні вам прийдеться дуже складно, і ви повинні продемонструвати силу вашої логіки з самого початку. Без цього ви просто можете програти гру навіть не почавши її.

    Управляйте вашим віртуальним героєм Соніком, йдіть на зустріч новим пригодам і будьте дуже уважні і обережні, адже в грі на вашого героя чекає дуже багато небезпек, які можуть забрати його життя, а ваша гра буде програна.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам