Гра супер битва Сонік

    Ігри » Ігри Сонік » Гра супер битва Сонік
    Оцінка: 706 очок, Голосів: 175

    Опис Гри:

    Пропонуємо всім фанатам легендарних ігор з головним героєм Соніком зіграти в нашу нову віртуальну гру "Супер битва". У даній грі вам доведеться битись з найрізноманітнішими ворогами, яких ви собі навіть не могли уявити, тільки на цей раз, ваша гра буде відбуватися в стилі старих добрих восьмибітних РПГ.

    У нашій грі "Супер битва" вам доведеться просто підібрати найбільш необхідний момент для атаки, виробляти захист від ударів ворогів і не гидувати використанням магії, яка вам значно допоможе в боротьбі з ворогами. У даній грі дуже багато різних цікавих і кумедних подробиць, і повірте, що вам не буде нудно в цьому віртуальному світі гри. Ви повинні сконцентруватися і вчасно встигати розбиратися з усіма перешкодами і небезпеками, які будуть з'являтися на шляху вашого підопічного.

    Крім усього, вам необхідно мати дуже серйозні стратегічні плани по вашому просуванню, адже вороги Соніка набагато сильніші його і вам доведеться в буквальному сенсі виривати перемогу у них з рук.

    Гра дуже насичена подіями та персонажами. Так що вам точно не будуть у ній нудьгувати. Допоможіть вашому героєві пройти всі перешкоди - і перемога в грі буде у вашій кишені.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам