Гра Сонік ікс на двох

    Ігри » Ігри Сонік » Гра Сонік ікс на двох
    Оцінка: 817 очок, Голосів: 197

    Опис Гри:

    Якщо вам захотілося пограти в справжню жорстоку і технологічну гру з участю вашого улюбленого віртуального героя Соніка, тоді наша нова захоплююча і барвиста гра "Сонік ікс на двох" саме те що вам потрібно!

    У даній грі вам доведеться вступити в бій з різноманітними лиходіями, які весь час будуть вас атакувати і намагатися вбити. Ваш віртуальний бій з суперниками буде відбуватися в повітрі, що набагато ускладнює руху Соніка. В цьому жорстокому повітряному бою вам спочатку доведеться вибрати для себе персонажа і вашого ворога, а вже тільки потім вибрати чи ви будете грати удвох або ж вам більше до душі гра проти комп'ютера. Після того, як ви зробите свій вибір, ви нарешті зможете приступити до гри і почати бій.

    У грі "Сонік ікс на двох" вам доведеться встигнути нейтралізувати вашого супротивника першим до того, як ви самі будете нейтралізовані ним. Бойова зброя для вашого корабля буде весь час хаотично змінюватися, так що вам потрібно буде виїжджати тільки на імпровізації. Але вашого досвіду і нашого сміливого героя повинно бути достатньо для того, щоб перемога в цьому поєдинку була в ваших руках. Так що, зберіться з вашими силами, і приступайте до дуже небезпечного і непередбачуваного бою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам