Гра червоний Сонік

    Ігри » Ігри Сонік » Гра червоний Сонік
    Оцінка: 714 очок, Голосів: 180

    Опис Гри:

    Стильно і модно виглядати важливо навіть для такого нереального віртуального персонажа з ігор, як Соніка. Сьогодні Сонік вирішив змінити свій імідж і звернутися по допомогу цього модного спеціаліста з фешн індустрії, а за компанію і одягнути і привести в пристойний вигляд свого знайомого Наклза. Адже не личить популярним героям ходити в тому, в чому мати народила.

    В нашій новій грі одягалка "Червоний Сонік" вам доведеться одягати нашого спільного старого знайомого Наклза і все що вам доведеться робити в цій грі, це вибрати піктограми які будуть перебувати поруч з вами. Це потрібно робити для того, щоб у вас була можливість поміняти одяг на ваших персонажів.

    Вам не потрібно буде постійно намагатися підбирати щось максимально гармонійне і однотонне для вашого персонажа, вибирайте все, що на смак і погляд буде підходити саме для цього віртуального героя модника.

    Але не забувайте про те моменті, що сам Наклза буде сидіти в машині, яка не буде стояти, а буде їхати, тим самим ускладнювати вам роботу по одяганню персонажів.

    Починайте грати в нашу гру "Червоний Сонік" прямо зараз і ви переконаєтеся, що це дуже проста і в той же час мила гра одягалка ваших улюблених персонажів з онлайн-ігор.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам