Гра супер стрибки Соніка

    Ігри » Ігри Сонік » Гра супер стрибки Соніка
    Оцінка: 657 очок, Голосів: 161

    Опис Гри:

    Сонік, як справжній супер герой з віртуального світу вивчив мистецтво володіння високим стрибками, і сьогодні в нашій грі "Супер стрибки Соніка" хоче продемонструвати свої здібності у цій важкій справі.

    "Супер стрибки Соніка" - це гра, в якій вам доведеться проявити максимум ваших власних зусиль і показати вправність цього досвідченого гравця.

    У даній грі вам необхідно пересуватися по найрізноманітнішим платформам і чим вище у вас виходитиме це робити - тим краще. Ви зобов'язані будете безперервно рухатися весь час у перед, відштовхуючись від нової платформи, при цьому намагаючись забратися якомога вище попереднього разу. І як тільки ви оступитеся і підсковзнетесь - ви полетите прямо вниз, а ваша гра буде програна. Тому, щоб така неприємність не відбулася, вам варто робити точні рухи вгору постійно, не зволікаючи ні хвилини, для того щоб у вас вийшло заробити якомога більшу кількість очок в майбутньому. Вся гра буде тримати вас у невеликій напрузі. Але ви все одно повинні будете контролювати ситуацію і стежити за тим, щоб ваш герой Сонік рухався по платформах швидко і точно, не роблячи ніяких фатальних для його життя помилок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам