Гра Стратегія: Цивілізація

    Ігри » Ігри стратегії » Гра Стратегія: Цивілізація
    Оцінка: 446 очок, Голосів: 112

    Опис Гри:

    Вже точно не сказати, як давно це було. Але тисячі й тисячі років тому на нашій планеті існувала одна цивілізація... Кожен з її членів був мудрим і володів таємними знаннями. Тому велич цієї цивілізації була незаперечною. Але ця потужність в один день стала прокляттям. Старий світ пропав у вогні. З тих пір пройшли століття. Деякі з тієї цивілізації вижили, вони стали окремими народами, які вважали себе єдиними мешканцями планети.

    У всіх народів був свій секрет. Але вони не могли його повноцінно використовувати через брак сили. Одного разу впала зірка з неба, і тоді з'явилася надія, що колишня велич повернеться знову. За зіркою, яка зберігала в собі найбільшу енергію, кинулися всі народи. І нікому з них не хотілося ділитися з іншими, всі хотіли володіти нею одноосібно. Тому почалися битви.

    Тобі пропонується очолити власну армію. Потрібно витіснити суперників з земель, які оточують те місце, куди впала велика зірка. Тобі потрібно буде захоплювати пункти, постійно тримати оборону, оскільки у ворога та ж мета, що у тебе. У більшості місць буде постійне поповнення людей. Чим більше поселень підконтрольні тобі, тим швидше зростає армія. Чи ти зможеш придумати унікальну діючу стратегію, яка дозволить перемогти суперника?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам