Гра Щоденники Вампіра

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Щоденники Вампіра
    Оцінка: 312 очок, Голосів: 83

    Опис Гри:

    З дуже давніх пір вампіри і перевертні разом боролися за місце під улюбленим ними місяцем, і жодна з цих сил не могли перемогти і здобути перемогу в цьому непростому протистоянні. Обидві сили підживлювалися дуже давніми джерелами їх сили, якими були магічні кристали, які з самого початку і у вампірів і їх протиборчих сторони перевертнів завжди було порівну. Але з часом, дуже бурхливі війни затихли і раси почали вчитися жити зі своїми колишніми суперниками в мирі. Але тільки одна неймовірна подія змінила все в одну мить!

    Зовсім випадково було виявлено ще одне родовище цих чарівних кристалів, і навколо цього місця відразу ж розрослося два табори. А за джерело невидимої сили, яке може подарувати своєму власникові перемогу над усіма ворогами, почався серйозний бій не на життя, а на смерть. І тільки ви здатні вирішити результат цієї майбутньої битви в нашій грі "Щоденники Вампіра".

    Вам необхідно зробити все для того, щоб це чарівне місце дісталося тільки вашому героєві і тоді ви зможете самі контролювати його видобуток і щоб цей чарівний кристал не дістався черговому лиходію з підвищенним самолюбством!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам