Гра Захист міста від мумій

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист міста від мумій

    Опис Гри:

    Що ми маємо? Велике місто, центральний музей старожитностей, який зберігає численні артефакти і... повсталих мумій. Гра серії про Захист Замку. Тільки на цей раз нам доведеться захищати музей, з якого повсталі мерці старанно намагаються витягти всі артефакти з відомою лише їм метою. Можливо, саме таким чином вони бажають посприяти повстання давніх злих сил. Але армія не без твоєї допомоги, зрозуміло, ні за що не дасть їм цього зробити.

    Пістолети, ракети, автомати та інше супернову зброя завжди в твоєму розпорядженні. Постарайся розставити його по кварталах і тим самим перекрити дорогу ходячим мумій. Як тільки полиці повсталих тварюк наблизяться до зони дії зброї, воно буде активовано і розстріляє всіх негідників.

    До речі, якщо у тебе немає бажання грати за армію, можеш пограти за мумій. Видовище обіцяє бути захоплюючим, рівно як і сюжет гри Мумії у Філадельфії.

    Захисти американський мегаполіс від навали потойбічних істот і збережи стародавні артефакти від злих сил. Інакше апокаліпсис не змусить тебе чекати.

    Ну що, готовий? Тисни на запуск і поринай в атмосферу захоплюючої гри по захисту музею у Філадельфії. Мегаполіс чекає свого героя, а армія – гідного командира.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам