Гра Вогонь і Вода 9

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і Вода 9
    Оцінка: 12938 очок, Голосів: 3064

    Опис Гри:

    Ваші улюблені і легендарні герої не зупиняються на досягнутому і продовжують свої неймовірні й небезпечні пригоди на просторах онлайн ігор в нашій новій грі "Вогонь і Вода 9". На цей раз наші відважні герої будуть зберігачами скрині з неймовірними скарбами, яка перебуває в кам'яному лабіринті.

    Вам доведеться допомогти нашим відважним мультяшним героям виконати свою найважливішу роботу і не пропустити ні одного лиходія ближче до коштовностей що вони охороняють. Адже в іншому випадку, всі коштовності з цієї скрині будуть викрадені, і гра буде програна.

    У даній непоганий головоломці починається справжнє полювання за скарбами з давньої скрині, тому Хлопчик-Вогонь і Дівчинка-Вода дуже сильно потребують вашої допомоги. Ви повинні допомогти їм і не дати жадібним авантюристам пробитися до загального багатства і розграбувати його.

    На вас покладається дуже важлива місія. І в цій важливій місії вашими помічниками будуть кнопки і букви на клавіатурі, які значно полегшать вам керування вашими мультяшними і відважними героями.

    Поспішіть, адже наші віртуальні хранителі скарбів розраховують на вашу допомогу, а злі грабіжники скарбів все ближче наближаються до скарбів скрині.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам