Тактична Гра: Террария

    Ігри » Тактичні Ігри » Тактична Гра: Террария

    Опис Гри:

    У грі Террария сподобається всім фанатам гейми Майнкрафт. Але якщо ти навіть не знаєш, про що йде мова, все одно варто запускати іграшку. Яскраві спецефекти, круті сюжетні лінії, нестандартні ситуації, багато ворогів і землі, які потрібно захистити від противника – це і багато чого ще ти зустрінеш на теренах наданої іграшки.

    Після запуску гейми ти переміщаєшся в печеру, яка повинна бути вивчена до останнього камінця. У твоєму розпорядженні є лопата – так що ти можеш копати. Також тобі ввіряються будівельні матеріали для спорудження оборонних фортець. Для початку рекомендується вивчити набір всіх речей, якими ти володієш, і тільки після цього знайти їм застосування.

    Вороги тим часом не дрімають. Запам'ятай кілька гарячих клавіш, щоб бути в курсі, як діяти в тій чи іншій ситуації. Для початку переключи клавіатуру на англійську розкладку. Після цього запам'ятай чотири кнопки – ВАСД – вони тобі знадобляться для пересування персонажа по ігровому периметру. Щоб почати зводити фортеці, користуйся лівою стороною мишки. Також ліва кнопка миші відповідає за кампанію і атаку. У той час як з правою кнопкою ти можеш взаємодіяти з різними предметами.

    Щоб взяти річ, яка тобі потрібна в даний момент, натисни на кнопки, на яких зображені одиниця і двійка. Тоді ти зможеш перебрати всі предмети, вибравши один необхідний. Іноді тобі знадобиться карта – «викликати» її можна за допомогою кнопки М. Клавіша Кью дасть можливість подивитися на наявний інвентар – мова йде про будівельних матеріалах. В принципі, це все. Якщо спочатку буде складно запам'ятати всі комбінації, не переживай, адже не мине й кількох хвилин гру, як будь-яку потрібно кнопку ти будеш знаходити на клавіатурі з закритими очима.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам