Гра Кішка Нян: Подорож в космічному просторі

    Ігри » Ігри Кішка Нян » Гра Кішка Нян: Подорож в космічному просторі

    Опис Гри:

    Запрошуємо вас в дивовижну і захоплюючу гру Nyan Cat Nyanicorn, де вам доведеться грати за прикольного і дуже милого котика Nyan Cat. Він, як і всі його побратими, дуже цікавий і постійно суне свій ніс і хвіст, куди не просять. А це означає, що він постійно потрапляє в якусь біду. І йому треба допомогти з неї вибратися.

    Ось таку легенду розповіли нам творці гри, де головним героєм виступає Nyan Cat Nyanicorn. На цей раз шкодник відправився в космос. Так, саме так – амбіції котика зашкалюють. Якщо представники сімейства котячих заглядають, як правило в черевики, кущі або приміщення, то цей пакостник вирішив не задовольнятися малим, і вже якщо гуляти, так гуляти.

    Отже, вам належить здійснити захоплюючу подорож космосом в новій грі Nyan Cat Nyanicorn, де варто стежити, щоб ваш бог, ой, вибачте, кіт, був в цілості й схоронності. Благо, у тварини є хвіст, який може регулювати його переміщення в невагомості.

    Для того, щоб маневрувати в космосі, використовуйте клавіші Z і X. До речі, у космосі повно різних смаколиків, не забувайте їх збирати і пригощати котика. Інакше йому пригода не сподобається, а ви ж не хочете потім споглядати його невдоволену пику.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам