Гра Кішка Нян: Політ

    Ігри » Ігри Кішка Нян » Гра Кішка Нян: Політ

    Опис Гри:

    Ви любите тварин? Якщо ви скажете, що самим улюбленим домашнім вихованцем для вас є кіт, ніхто не здивується. Справа в тому, що коти істоти дуже загадкові, ніж вони і манять до себе любов і повагу оточуючих.

    Японці по-своєму добре ставляться до хвостатим нахабам, а одного з них увічнили в онлайн-іграх. Звати тварину Nyan Cat, а виглядає він досить незвично, в кращих традиціях японських мультиплікаційних фільмів. Тіло котика являє собою велику печеньку, а замість хвоста стирчить яскрава веселка. І як бідному тварині жити з таким зовнішнім виглядом?

    Але не дивлячись на те, що виглядає кіт досить ексцентрично, він мало чим відрізняється від своїх братів. Характер та потреби у нього такі ж, як і у звичайних котів. Nyan Cat досить цікавий і дуже не дурень смачно поїсти. Тому в новій грі Nyan Cat Політ вам буде запропоновано взяти участь в улюблених процедурах знаменитого кота – пошуку пригод і їжі.

    Ви будете літати в космосі, збираючи траплялися по дорозі вкусняшки. Але не все потрібно брати, тому що наш котик досить переборщивши. Справа в тому, що він не любить овочів, і їх бажано в дорозі уникати.

    Що ж, ми постаралися описати задачу коротко, і якщо ви почнете грати, ви самі зрозумієте, що від вас вимагають розробники гри. Готові? Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам