Гра Кішка Нян: Суші боєць

    Ігри » Ігри Кішка Нян » Гра Кішка Нян: Суші боєць

    Опис Гри:

    Коти бувають самі різні: різних кольорів, різної породи. Навіть характер у кожного кота несхожий. Але ви коли-небудь бачили котика з веселкою замість хвоста? Якщо ні, тоді саме час познайомитися з таким у новій грі Nyan Cat Sushi Fighter.

    Тут головним героєм виступає кіт по імені нян-кет, дуже відомий герой японський мультиків. Було б нерозумно не зробити серію онлайн-ігор про таке популярне тварина. І дійсно, у світі геймерів рідко зустрінеш людину, яка б не чула про Nyan Cat, який дуже любить суші, як справжній житель Японії, ну, і як звичайний кіт, постійно встромиться в якісь пригоди.

    Що ж, на цей раз кіт ув'язався в справжню бійку. І вам, як користувачу доведеться допомогти йому. Грати ви будете, природно за кота, саме такі правила гри Nyan Cat Sushi Fighter. Завдання стоятиме непросте – потрібно перемогти всіх ворогів і дістати їжі для довгохвостого одного. Хоча, хвіст у нього і виконаний у формі веселки, вдача у кота з гри Nyan Cat Sushi Fighter все ж стандартно-котячий.

    Ласкаво просимо в гру Nyan Cat Sushi Fighter, тут ви точно не нудьгуватимете, це ми можемо вам гарантувати. Пригод буде більше, ніж достатньо, а це значить, що веселощі гарантується.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам