Гра Кішка Нян: Блочний втеча

    Ігри » Ігри Кішка Нян » Гра Кішка Нян: Блочний втеча

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в нову захоплюючу гру про знаменитого кота Nyan Cat. Наш герой, нян-кет постійно потрапляє в якісь пригоди, і в половині випадків, будемо відверті, він сам винен у своїх бідах. Постійно суне свій ніс, і інші частини тіла, куди не слід, і внаслідок його цікавості хтось обов'язково що-небудь того коту прищимет що-небудь. По необережності або зі зла – коти, буває, ой як дістають людей.

    І в цей раз щось подібне сталося з нашим другом Nyan Cat. Тільки йому не прищемили хвіст, а закрили його самого, замурувавши в стіну. Ось вже неприємність. Благо, у котика є ви, і ви обов'язково повинні допомогти йому вибратися з пастки.

    Ця гра більше розрахована на логіку та кмітливість. Але якщо у вас немає ні того, ні іншого, буде відмінна можливість розвинути відсутні навички. Отже, цеглу на стіні мають різний колір, і відштовхуючись від цього, нам потрібно навчитися прибирати їх один за одним. Зрештою у вас вийде дістати нещасну тварину.

    Спробуйте діяти дуже акуратно, для початку візьміть рожеві цеглини. Коли зрозумієте принцип гри, зможете братися і за інші частини стіни. Гра дуже забавна і може затягнути вас. Так що, якщо ви втомилися від кровожерливих стрілялок, тоді ласкаво просимо в світ Nyan Cat.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам