Гра Кішка Нян: Знайди ряд однакових картинок

    Ігри » Ігри Кішка Нян » Гра Кішка Нян: Знайди ряд однакових картинок

    Опис Гри:

    Ви любите котів? Психологи кажуть, що більшість людей ділиться на кошатніков і собачників. В залежності від того, яка тварина ви віддаєте перевагу, можна визначити ваш характер.

    Якщо ви все ж кошатник, тоді і онлайн-ігри потрібно підбирати відповідні. Наприклад, гра Nyan Cat Match 3. Головний герой тут незвичайний кіт, родом з Японії, який має веселку замість хвоста. Ось таке незвичайне тварина представили нам японські аніматори – все в цій країні не зовсім типове. Але так грати навіть цікавіше.

    А в цей грі кошенят буде більше ніж один – завдання геймера і буде полягати в тому, щоб розгребти всю цю кошатню, і виставити тварин в лінію. Якщо ви швидко розберетеся, як грати в Nyan Cat Match 3, значить, зможете швидко перемогти в цій грі.

    Не забувайте, що вам доведеться мати справу з не зовсім звичайними котами, тому від них можна чекати чого завгодно. В принципі, поведінку всіх котів непередбачуване, тому вам варто відкинути логіку в сторону і почати грати в захоплюючу розвагу Nyan Cat Match 3 онлайн.

    Як ви вже зрозуміли з назви, Nyan Cat Match 3 – є третьою частиною серії подібних онлайн-ігор. А це означає, що такі забави користуються величезною популярністю у геймерів, раз розробники випускають гри одну за одною. Тому нудно точно не буде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам