Гра Пригоди Кузі

    Ігри » Ігри Кузя » Гра Пригоди Кузі
    Оцінка: 420 очок, Голосів: 107

    Опис Гри:

    Знову нашому герою Кузі не сидиться на одному місці, і його повсякчас тягне на нові захоплюючі пригоди. Але на цей раз наш непосидючий герой вирішив провести дослідження руїн у дуже старовинного замку. Кажуть, що в його околицях можна знайти дуже дорогоцінні камені, які будуть дуже дорого коштувати. І наш герой вирушив на пошуки цих коштовностей в дуже тривалу і захоплюючу подорож. Але наш Кузя і уявити собі не міг, що цей загадковий старовинний замок буде загублений дуже далеко і високо в горах. А небезпек в таких подорожах дуже багато. В горах можуть бути лавини і обвали, і вони трохи припиняють настирливий норов нашого героя.

    Але на щастя для нашого Кузі, він дуже швидко знаходить вихід із цієї не простої ситуації.

    Наш відважний Кузя спорудив для себе спеціальний літальний апарат, за допомогою якого він може подолати всі найнебезпечніші і складні ділянки на його шляху в нашій грі "Пригоди Кузі".

    В цій дуже прикольній і барвистій грі вам необхідно буде подолати разом з нашим віртуальним героєм Кузею і його новоствореним літальним засобом пересування, один з найнебезпечніших відрізків його подорожі. Ви повинні постаратися підбирати всі дорогоцінні камені, які будуть зустрічатися на вашому шляху. Але будьте уважними і ухиляйтесь від всіх перешкод і небезпек. Пам'ятайте, що апарат Кузі може витримати тільки два зіткнення, а після третього його літальний апарат впаде і ваша гра буде програна.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам