Гра Зателефонуйте Кузі

    Ігри » Ігри Кузя » Гра Зателефонуйте Кузі
    Оцінка: 260 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам прямо зараз зіграти в нашу гру "Зателефонуйте Кузі", яку свого часу мріяли зіграти дуже багато жителів Росії, але не кожному це вдавалося! Дана гра про пригоди веселого троля Кузі, який не може сидіти на одному місці і весь час шукає собі пригоди.

    З-за своєї непосидючості, Кузя потрапив в чергову пастку, яку спеціально для нього влаштували якісь невідомі досі лиходії. І на кожному рівні нашому герою Кузі необхідно знайти потрібні двері, які зможуть привести його до виходу і таким чином вибратися з приготованої йому пастки.

    Але не думайте що все це дуже просто! Адже двері у нашій грі "Зателефонуйте Кузі" найчастіше виявляються зачиненими на ключ, і для того, щоб наш герой зміг їх відімкнути, вам необхідно скористатися спеціальним важелем, який вам також доведеться відшукати в цій пастці.

    Попереджаємо вас, що кожен рівень цієї гри досить складний і заплутаний лабіринт, і для того, щоб пройти його вірно і знайти вихід до порятунку вашого героя, вам потрібно бути дуже уважним і акуратним. І не забувайте, що стінки всіх рівнів вкриті чимось невідомим, але дуже сильно отруйним, так що вам потрібно дуже сильно постаратися для того, щоб не доторкатися до цих стін. Адже якщо ви доторкнетеся, ви програєте гру і її можна буде розпочати лише з самого початку.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам