Гра Порятунок Кузі

    Ігри » Ігри Кузя » Гра Порятунок Кузі
    Оцінка: 350 очок, Голосів: 94

    Опис Гри:

    З-за свого непосидючого і веселого характеру наш герой Кузя знову потрапив у чергову халепу. Кузя - це троль з телеэфирної гри, яка була дуже популярна в свій час на території Росії. І пограти в яку мріяли дуже багато мешканців, але вдавалося далеко не багатьом.

    І сьогодні в нашій грі вам надана унікальна можливість зіграти в цю популярну гру в нашій грі "Порятунок Кузі". Наш герой Кузя після своєї останнього пригоди потрапив у неприємності. Він тестував новий літальний засіб пересування і зовсім випадково опинився на даху хмарочоса. І тепер його вірному другові Робіну необхідно спробувати відшукати нашого веселуна Кузю і для цього, він повинен піднятися на самий верх хмарочоса.

    У цій прикольній логічній грі "Порятунок Кузі" вам потрібно допомогти віртуальному супергероєві пробратися через заплутану і дуже небезпечну систему кімнат високої будівлі і вийти на гору до свого друга. Адже ніхто крім як Робін, не зможе прийти на допомогу бідоласі Кузі. Допоможіть нашим двом вірним друзям знову зустрітися і провести весело час.

    Проведіть Робіна по всіх кімнатах і допоможіть йому знайти вірний вихід на верх будівлі де його вже досить тривалий час очікує Кузя.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам