Гра Кузя в джунглях

    Ігри » Ігри Кузя » Гра Кузя в джунглях
    Оцінка: 340 очок, Голосів: 89

    Опис Гри:

    Наш сьогоднішній герой Кузя вирішив провести свій вільний час на відпочину і він подався у подорож на тропічні острови, для того щоб додати своєму тілу певного відтінку після того, як він поваляется на пляжі і побалує себе сонячними ваннами. Але вже другий день поспіль такого дуже пасивного відпочинку, нашому герєві Кузі стало дуже нудно і його потягнуло на нові пригоди але тепер більш активні.

    І для того, щоб його нудний відпочинок перетворився в дуже веселу і незабутню пригоду, нашому герєві необхідно всього кілька днів і інструменти з деталями для старого вентилятора.

    Наш Кузя зробив дуже прикольний пропелер і з його допомогою він може літати над усіма островами і робити дуже небезпечні маневри над зарослями джунглів.

    В нашій дуже прикольній грі "Кузя в джунглях" вам необхідно допомогти нашому герєві протестувати всі можливості його нового літального апарату і покатати нашого героя над землею. І зробити все для того, щоб нудний пляжний відпочинок перетворився в дуже захопливу і неймовірну пригоду, яку Кузя запам'ятає на дуже довгий час.

    Ми впевнені, що у вас з Кузею все вийде і персонаж нашої гри залишиться задоволений своєю літньою відпусткою!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам