Гра Наруто для дівчат

    Ігри » Ігри Наруто » Гра Наруто для дівчат
    Оцінка: 460 очок, Голосів: 122

    Опис Гри:

    Кожна справжня модниця повинна розбиратися в модних тенденціях і який одяг з якими аксесуарами поєднувати. Але у багатьох зірок дуже мало часу для з'ясування всіх нюансів модного світу і вони часто потребують допомоги справжніх професіоналів. Наш мультяшний герой Наруто не став винятком і він потребує вашої допомоги.

    Наша гра "Для дівчаток" - це дуже проста і барвиста одягалка про Наруто. Колись наші бабусі вирізали з газет і журналів різні модні костюми і приміряли їх на своїх паперових ляльок, але тепер все дуже сильно змінилося і ляльки стають віртуальними.

    Ця гра дуже схожа на заняття з одяганням ляльок, але тільки в онлайні. У цій грі вам доведеться все робити самій, адже в ній нічого за вас ніхто робити не буде. Вам потрібно буде перетягувати мишкою одяг на віртуального героя і приміряти його. Одягатися автоматично він також не буде, і тому вам необхідно буде дуже уважно і скрупульозно спробувати натягнути вибраний вами наряд на нашого персонажа.

    Нарядів у грі дуже багато і вони дуже стильні, модні і цікаві. Створіть ідеальний фешн-образ для нашого мультяшного героя Наруто в якому він би міг підкорювати простори інтернет-ігор.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам